Delvis genåbning af klubben fra den 27. april 2020

Kære medlemmer, så må vi igen åbne op for noget af aktiviteten i klubben, dog på en noget anderledes måde end vi plejer. Vi har fået nogle ret strikse retningslinjer fra DGI-Skydning.

Klubben åbner i første omgang for 50m banen, og kun denne.

Dette for medlemmer med egen riffel, og som er selvhjulpen.

Der er åben fra 18.30 – 21.00 mandag og torsdag

—-
Retningslinjer, uddrag:

Der må max være 10 personer i skyttehuset, så ventetid udenfor huset må evt. påregnes.

Der modtages kun mobilepay og kort, ingen kontanter

Opholdslokalet må ikke anvendes, kun som gennemgang. Og borde/stole vil være skærmet af, så man ikke kan sidde i opholdslokalet. Efter endt skydning forlader man som udgangspunkt klubben igen, så næste skytte kan komme til.

Det er kun hver 2. bane der er i brug, og denne rengøres efter hver skydning

Kiosken er lukket, og her sælges kun patroner og klippekort

Når man kommer ind i klubbens lokaler vaskes der hænder, også efter endt skydning.

Låner man rekvisitter i klubben, såsom skydejakke, handske og andre ting. Skriver banevagten navn på, og man har de samme ting fra gang til gang, og disse lånes IKKE ud til andre.

På banen forefindes der ikke gummiunderlag, så medbring selv et tæppe/liggeunderlag til at ligge på. 

Da vi kun kan have 5 skytter til at skyde ad gangen, og der er 2 på vagt, har vi reelt kun plads til 3 tilskuere på banen, så overvej om det er nødvendigt at være tilskuer, eller om evt. indkøb kan klares, mens medlemmet skyder. Herved undgås evt. kø. 

Man kan ikke lægge beslag på en bane hele aftenen. Man kan skyde én skydning, og så skal en anden kunne komme til. Er der ikke kø, kan man godt skyde en runde mere.
—-

Retningslinjerne er ikke nogle vi har lavet, men nogle vi har fået fra DGI-Skydning. Vi ved godt retningslinjerne er strikse, men vi bliver nødt til at efterkomme reglerne, da vi ellers vil blive lukket ned igen. Så snart der løsnes op for mere, skal vi selvfølgelig nok justere til, så flere af vore medlemmer kan komme til at dyrke deres idræt.

Vi ses, forhåbentligt snart.

Bestyrelsen

Kommentarer lukket til Delvis genåbning af klubben fra den 27. april 2020